Képzések

Header
Képzések

Képzési rendszerünk gyakorló informatikai vezetők által kidolgozott tematikákból áll, lefedve a vállalati informatika minden témakörét.

A képzések és tanfolyamok az informatikáért felelős vezetőknek szólnak, legyen gazdasági vezető, ügyvezető, informatikai projekteket vezető projektmenedzser, informatikai vezető (CIO), vagy fejlesztésért, üzemeltetésért felelős vezető.

A jó hangulatú, informatikai képzettség nélkül is követhető, de vezetői tapasztalatokra építő képzéseink három formája:

  1. Egynapos képzések az informatika egy-egy szakterületre fókuszáltan vagy egy témakör átfogó ismertetésével, de szigorúan gyakorló vezetők számára kialakított tartalommal. A képzések mindig önmagában érthető tematikával rendelkeznek, azaz megértésükhöz nem szükséges másik képzésen való részvétel. Tetszőleges sorrendben és a sorrendet szabadon megválasztva látogathatók, IT-s előképzettség nélkül is jól követhetők és tanulhatók. Egy nap során 3 előadás hangzik el, egyenként másfél órás időkeretben. Egy előadásnak mindig 3 képzési célt kell elérnie, azaz előadásonként 3 lényegi mondanivalót tanítunk, így a nap végére a résztvevők 9 újdonságot fognak megtanulni.
  2. A témaköröket részleteiben, összesen 45 témára bontva oktató ötnapos tanfolyamok. Ajánlott a témakörért felelős informatikai vezetőknek, a témakörbe illő projektet vezető projektmenedzsereknek, és azoknak a vezetőknek, akik munkája során az adott témakörnek kiemelt jelentősége van, vagy döntési helyzet előtt friss ismeretekre van szüksége. Az 5 napban összefüggő tematika szerint oktatjuk a témakör minden fontos részterületét. Ezek a tanfolyamok alkalmasak a témakör részletes megismerésére és feldolgozására, a tanfolyam végére a témakört 45 lényeges pontban tanítjuk meg.
  3. A vállalati informatika minden témakörét oktató informatikai akadémia, ahol témakörökről 1-1 napban adunk áttekintést. Főként azon vezetőknek szól, akik a vállalati informatika teljes spektrumáról szeretnének áttekintést nyerni, az összes részterület mély megismerésének igénye nélkül. A 14 napból álló akadémia leginkább egy egyetemi szemeszterhez hasonlítható, és vezetői gyakorlattal, de szakirányú informatikai tapasztalat nélkül elvégezhető.

A témaválasztásnál és a tematikák kidolgozásnál a nagy, nemzetközi informatikai szolgáltató cégek tapasztalatát és napi gyakorlatát vettük alapul, a friss és gyakorlatias képzés érdekében. Az eredmény modern, globális kitekintést adó, releváns témákat átfogó, nemzetközi tapasztalatokra alapuló, a legjobb vállalati gyakorlatokat összehasonlító tematikák, IT vezetőket érdeklő kitekintéssel és témaválasztással.

A tematikákat felkért és megbízott szakértők dolgozzák ki az ITMA Hungary-val közösen. A tematikával kapcsolatos elvárásokat az ITMA módszertana rögzíti. A tematikát minden képzési nap után, a saját tapasztalatokból és a kért és kapott visszajelzések alapján átdolgozzuk és frissítjük.

A képzéseket megbízott oktatók tartják, akik jól és alaposan felkészültek a tematikából, de vállaltan nem specialistái a témának. Mivel vezetőket képzünk, szakmai mélységeket amúgy sem érintünk. Egy képzési napot létszámtól és a téma bonyolultságától függően 1 vagy 2 oktató tart.

A képzéseket mindig attraktív képzési helyszíneken, catering-gel, wifi-vel ellátott, jól megközelíthető helyszínen szervezzük.