Menedzsment

Header
Menedzsment

Az ITMA Hungary-t nagy informatikai szolgáltató cégeknél tapasztalatot szerzett vezetők segítik és vezetik, akik nemzetközi, nagyvállalati környezetben 15-20 év alatt megtanulták, hogy mit jelent gyakorlatban a vállalati informatika, és milyen témaválasztással és hogyan kell vezetőknek informatikáról beszélni.

Gerner Péter, ügyvezető

Programozó matematikusként végzett, majd a Siemens magyarországi vállalatainál szoftverfejlesztőként és fejlesztési projektvezetőként dolgozott. 2001-től a vállalati működéssel kapcsolatos területek vezetője volt.

2003-ban MBA diplomát szerzett.

2007-től az IT Services Hungary Kft-ben az informatikai üzemeltetésért felelős üzletág vezetőjeként felelős volt az üzletág felépítésért és Magyarországról végzett infrastruktúra és alkalmazásüzemeltetésért. Ez idő alatt az üzletág 100 főről 1300-ra bővült és a T-Systems nemzetközi ügyfelevel, nemzetközi csúcsvállalatokkal bővült az ügyfélköre. Számos ügyfélelégedettség növelő intézkedést, hatékonyság növelési és automatizációs fejlesztést vezetett be. 2011-től a vállalat felsővezetésének tagja volt.

2016-tól az ITMA Hungary Kft. alapítója és ügyvezetője.

Szabadidejében önkéntesként segít rászorulókon a migrációs krízis alatt és szegénység ellen küzdő szervezeteknél, vagy környezetvédelmi célokért küzdő szervezetekben.

Németül és angolul beszél, nős és három gyerek édesapja.

Forgács Judit

Gépészmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen, MBA diplomáját az angliai Open University-n szerezte. A HP Magyarország egyik alapító tagja, ahol 1991 és 2002 között különféle vezetői feladatokat látott el. Az amerikai Convergys magyarországi szolgáltató központjának alapítója, ahol 2004-től ügyvezetőként zöldmezős beruházásként irányította a Szolgáltató Központ létrehozását, egyben az EMEA Employee Care divízió operációs igazgatója volt.

2008 óta a budapesti Corvinus egyetem posztgraduális humán menedzsment szakon meghívott oktató.

2009-2016 között az IT Services Hungary HR ügyvezetőjeként a dolgozói létszámot irányításával csapata 1200 főről 4500 -ra növelte és az SSC szektorban kiemelkedő dolgozói és középvezetői programot vezetett be. 2014-ben cége elnyerte a legjobb munkáltató és az év befektetője díjakat. 2015-ben Judit 5-ik helyezett lett az ICT szektor 25 legjobb vezetője versenyben

Jelenleg a fOrgXpert International ügyvezetőjeként közép és nagyvállalatok vezetői tanácsadója, valamint az ITMA Hungary egyik alapítója és tanácsadója.

Varga Tamás

Az IT szektorban töltött közel 30 év alatt sokrétű tapasztalatot szerzett, főleg multinacionális nagy cégekben, a szoftverfejlesztés, adatbázisok és komplex informatikai rendszerek üzemeltetése területén.

Szervezeti vezetőként hazai és nemzetközi projektek irányítása is a feladatai közé tartozott. Vállalkozóként vezetési tanácsadással és vezetők fejlesztésével foglalkozott.

Szakértelmével, tapasztalatával és lelkesedésével szívesen járul hozzá az ITMA Hungary sikeréhez, annak egyik alapítója és tanácsadója.