Az ITMA Hungary Kft.

Header
Az ITMA Hungary Kft.

Az ITMA Hungary-nál úgy látjuk, hogy ugyan számos informatikai és vezetői képzés létezik, a képzések között nincs átfedés, metszetük üres, nincsenek megfelelő

informatikai képzések vezetőknek.

Felelős vezetőként az informatikai tudást tanácsadó cégektől, beszállítóktól, konferenciákon és a munka során szerezzük meg, fájdalmas kudarcokból, elemzésekből és tanulmányokból kiolvasva, valamint időt pazarló konferencialátogatások alatt.

Az informatikáért felelős vezetők számára hiányzik a profi továbbképzés lehetősége. Ezért úgy gondoltuk, hogy 15-20 év informatikai szolgáltató cégeknél szerzett tapasztalattal belevágunk, és:

Informatikáért felelős vezetőknek egynapos képzéseket, tanfolyamokat és IT akadémiát szervezünk nemzetközi vállalati tapasztalatokból kialakított tematikával.

Minden képzésünket úgy állítottuk össze, hogy vezetői tapasztalattal, de informatikai képzettség nélkül követhető legyen.

A teljes tematika 14 témakörből áll, a kapcsolódó képzések 2017 folyamán lépcsőzetesen jelennek meg.

Az egyes tematikákat felkért szakértők dolgozzák ki az ITMA Hungary módszertana alapján. A képzéseket megbízott oktatóink tartják, akik alaposan felkészültek a tematikából, gyakorlott előadók, de vállaltan nem specialistái a témának.

Magas presztízsű, jó hangulatú, követhető, laza és odafigyelő képzéseket szervezünk, mindig attraktív helyszíneken, egész napos ellátással, jól megközelíthetőséggel.